Zoufalství ?
Po tomto světě kráčím sám
už ani nehledám
Hledál jsem lásku věčnou
chtěl bych jí pohladit květinou
Ale jen bolest a žal
do smíchu se dal
Ale dokud dýcham nezoufám
proto na světe setrvám
jak věčnost sama jen
žiju pro každý den
Přečteno 393x
Tipy 7
Poslední tipující: tajemná slečna, ilona, Findë, Skalsky Pavel
Komentáře (1)
Komentujících (1)