Tohle je dobrý vyjádření okamžiků....a pocitů....takhle má poezie fungovat, jako vyjadřovací zkratka...a né jako rozstříhaný a zmatený popis činnosti toho dne + blízkého okolí, jak se nám snaží vnutit všichni surrealisté a dadaisté...:-))
ST
20.07.2011 20:53:00 | Houda