..rudou nití..
Anotace: koment k jedinečné Hazentle / plus dodatečné vše NEJ k svátku...
V Tvém srdci hoří savana
A rudou nití protkána
se snoubí s prachem, zemí, duší
by uslyšeli uvnitř hluší
do nitra hloubi zemské tíže
A kdo je dál - je vlastně blíže
A kdo je výš - je protipól
Co nechceš prožít - nedovol
Tak pohlaď kůži králíka
co za zrcadlem utíká
a pospěš zrakem, to Ti stačí
brk do inkousku už se máčí
by zaznamenal pohled Tvůj...
Pak každý nádech promiluj!
Přečteno 445x
Tipy 34
Poslední tipující: mkinka, poustevník Jirka, Jiná, casla, hatlapatla, labuť, Kars, NikitaNikaT., Mbonita, hašlerka, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)