O nespavosti
Sonet o nespavosti
Až spatříš mne, jak silou zběsilou
bojuji nad ránem s přesilou
bdění, a víš, že už neusnem,
jenom mě za ruku vem
Nevolej žádného lékaře
nech velebníčka na faře
a na chvilinku zataj dech.
Že já tě hlupák neposlech,
když říkalas mi – uber plyn.
Teď jako zlý dar Pandořin
vypuštěn - nejsem k ustání…
Tak prosím o tvou oporu,
než do snů se zase proderu
na další lekce v létání..
Přečteno 414x
Tipy 3
Poslední tipující: NikitaNikaT., TetaKazi
Komentáře (2)
Komentujících (2)