NADĚJE MOŘE
Anotace: ..psáno v horké letní noci na pláži..
Zrnka světel mihotající se po krajině,
plameny ohně hořící po hladině,
za hory zapadlo už slunce,
já rozsvěcuji svíce.
Svíce plné naděje,
lásky, zdraví a štěstí,
však nic se stále neděje,
v horké letní noci.
Sny do písku vkresleny,
leč voda je všechny smyla,
duše jsou jen zmateny
a v srdci opět rýha.
Přečteno 298x
Tipy 5
Poslední tipující: Mbonita, tato22, Neldor, CULIKATÁ
Komentáře (0)