Filosofie
Cogito ergo sum!
Jediná věc na světě,
která není zpochybnitelná je to,
že pochybuji.
Ó slavný Descarte!
Kéž by měla láska něco společného s myslí,
potom by teprve mohla existovat.
Přečteno 352x
Tipy 3
Poslední tipující: Elisha
Komentáře (1)
Komentujících (1)