Magore, to je fuk...
Anotace: Bude líp u edenských sádů...
Magore, to je fuk...
Co ty magore co,
chtěl bys
skákat
a zpívat?
Chtěl bys ničit a krást,
zlím pánem být?
Chtěl by ses ožrat a spát,
ráno si jen dál žít?
Magore, je to fuk,
je to fuk,
peníze mluví.
Je to fuk,
peníze mluví...
Snad umíš psát
a jestli ne,
stačí prachy mít.
Snad máš všechny rád.
Ať už chytrý, hloupý,
dobrý, zlý,
stačí zlato lít.
Co ty magore
chtěl bys
makat
a zírat?
Kolo času drtí Tě svou vahou
znovu a znovu a znovu
jako úder zvonu,
co nevymyslíš je věcí ztracenou.
Krev z osla,
který nehýka,
kape beze zbytku.
Jablečný mošt
zachutnal krásce i psovi.
Jak husa na sv. Martina
nežiješ bez osnovy.
Sarkasmus nad něhou květiny,
co by kaz na nábytku...
Přečteno 314x
Tipy 2
Poslední tipující: hloubavá
Komentáře (1)
Komentujících (1)