Pravda
Anotace: namotivovala mě neotřelá PRAVDA a LEŽ
prý lež tvůj šat nosí?
žes okradena byla?
však uvědom si
že jen andělé běhaj bosi
tak natáhni dlaň
ať zvednou Tě kolemjdoucí
vzepři se a vstaň
vždyť je to srdcervoucí
čas a pevné nervy
ten její háb servi
buď jak zvěř dravá
jak ta šelma pravá
neb její šat
tvé jméno nosí
a ty
s rukami v blátě
sama nevíš kdo jsi
vždiť nikdo nepozná Tě
opláchní špínu s tvého těla
a sáhni po tom co ti patří
ať lež pozná žes zvítězila
a jí samotnou všichni spatří.
Přečteno 275x
Tipy 5
Poslední tipující: Loveless, carodejka, E.T.Jane
Komentáře (1)
Komentujících (1)