INTERNET
Anotace: Jak internet změnil svět
Sbírka:
ŽÁRLIVOST
INTERNET
Kam toužili jste světem
nedostali se ani letem
teď lze shlédnout v běhu
možnosti neznají břehů
Vše jen kliknutím a tak lehce
že se tomu ani věřit nechce
Svět celý máš jak na dlani
kde plavou žraloci i vorvani
Země, kde a jak se tam zpívá
Poznat vše, co tě zajímá
Skutečnost! Až to dojímá!
Surfováním na internetu
Dar chudým a celému světu
Přečteno 365x
Tipy 3
Poslední tipující: Květka Š., Judita
Komentáře (0)