Můžu?
Anotace: Vím, že nesmím...ale...
Sedím, pozorujíc kapky deště,
přemýšlím, zda můžu ještě.
Zda mohu tak smělý být
a hodlat za Tebou jít.
Co však stane se,
když ruce se opět potkají?
Ten krásný pocit vzedme se
a prsty silně se protkají?
Nevím, netuším…
a co mám vlastně dělat s tím,
že všude, kam se podívám,
kousek Tebe mám
a jako stín, prázdnota ničivá,
když nejsme to už jen my dva…
…kéž by ty kapky měly oči…
Přečteno 314x
Tipy 4
Poslední tipující: dream in emptiness, Judita, E.T.Jane
Komentáře (0)