Automatická
Minci, která pohltila vzpomínku
vhodím do útrob stvůry
počkám si na nočmí můry
Minci, která odráží mou duši
vložím do úst bestie
do žil vmíchá se mi promile
Minci - znehodnocené jáství
odložím do lůna odpadkového koše
nedočkám se, nedočkám se rozkoše
Přečteno 349x
Tipy 2
Poslední tipující: Petbab
Komentáře (0)