můj maličký
Už spíš můj maličký
tvé malé ručičky
pohladí líbezně
sloníka, peřinku
a jednou také mne
Už sníš můj maličký
pásl jsi koníčky
maminka tleskala
to jenom pro tebe
srdce by rozdala
Poslouchej maličký
píšu Ti básničky
na zázrak na štěstí
pro tebe uvěřím
na svět bez bolestí.
Přečteno 417x
Tipy 9
Poslední tipující: Pevya, Mbonita, Noc17, labuť, CULIKATÁ, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (3)
Komentujících (3)