Anotace: Jedna pro všechny příznivce Stmívání :-)
Tip za snahu.
Koukni se na rytmus. Ne, že by byl nezbytný, ale tvá báseň je napsaná tak, že vypadá, jakoby v ní byl rytmus důležitý. A právě proto rytmické chybičky kvalitu básničky snižují.
16.08.2011 22:13:00 | René Vulkán