Pruhy pohlednice
Anotace: každá je jiná,ale je!
Čas smývá slanou vzpomínku
Na palubě čerstvá svoboda
Chuť zmrzliny dokola
Tvář za černým kloboukem
Smělost schovaná pod trikem
Kouř cigaret přerušen
Věrnost si ráda stoupá na špičky
Fialové barvy jsou precizní
Nesmělost námořníka křehká
Slunce ve vlasech
Veselá múza na rtech
Sladkost na konci dne
Nahé nohy těsně vedle
Pruhy pohlednice pod nitrem
Obtisk záře nad časem
Záhada na fotkách
Houpat se na mořských řasách
Něvědět a nemít strach
Pohledy pod slupku " do mně"
Malé a nezávadné
Přečteno 339x
Tipy 3
Poslední tipující: James Libustka, její alter ego, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)