K INTERNETU
Anotace: K včerejší, vlažně přijaté "básni" Internet, dovoluji si hned, zveřejnit dodatek.
Sbírka:
ŽÁRLIVOST
K INTERNETU
Ke včera opěvovanému Internetu
dnes přidám ještě nejednu větu
I nám umožňuje číst jiných dílka
což v šedi dnů je vzácná chvilka
Kochat se jen a jen poezií
a hned svět není tak cizí
než ten přelud zase zmizí
Přečteno 325x
Tipy 3
Poslední tipující: tato22
Komentáře (1)
Komentujících (1)