Děkuji za Tuláky.. mají skutečně příchuť blues.
Je to, jakobys vymaloval svět..jen slunce východem...a do plachet...mi vítr s vůní soli vdechl nový den...
Jakobys rány v dlani, co tak bolí..zahojil obkladem...z mořské soli...do hlubin duše vniká, jak pohled námořníka... když očima mě, jak lehkou ženskou svlíká.
19.07.2011 07:56:00 | lacerta.agilis
Jak jsem začal číst Tvojí báseň, hned jsem na tom moři viděl překrásnou galéru.Asi proto, že jsem 8.7. napsal básňičku o galéře, kterou jsem také začal dělal a právě po roce jí dokončuji.Není to klas.stavebnice, ale loď, kterou dělám doslova co dům dal.Stěžeň je ze starých bambusových hůlek, obložení lodi z bambusového prostírání, místo balzy - dřevěné lísky od Vietnamských trhovců... Až bude totál hotová, tak jí vyfotím v začátcích(hrozných) a nyní a dám na čumendu.Báseň se Ti moc povedla.
18.07.2011 17:40:00 | Jeněcovevzduchukrásného