Patříš jiné..
Anotace: stará láska nerezaví..
Pravda, že Tvé srdce patří jiné,
vím to, ale přiznat to je těžké.
Tak ráda bych Tě držela v náručí,
však kdo Tvému srdci poručí?
Svět teď v barvách šedých vidím,
stále však v zázrak věřím.
V zázrak, co všechno změní,
kéž v Tvém srdci už jiná není.
Stále patříš té, co Tvé srdce zradila,
tak tiše se Ti z náručí vytratila.
Snad to jednou pochopíš,
až sám lásku mou ucítíš...
Přečteno 272x
Tipy 2
Poslední tipující: F.i.L
Komentáře (2)
Komentujících (2)