Pevnou půdu pod nohama hledají i děti...
Až ji najde, jisto jistě zase odemkne Ti :-)
17.07.2011 17:58:00 | TetaKazi
Hezké,procítěné.Také jsem prožila chvilkové odcizení,určitě se vše zase spraví.Pokud jste nečetla knihu od Betty M.Donaldové " Co život dal a vzal",tak ji doporučuji,po přečtení pochopíte.
17.07.2011 17:44:00 | Donne