Líbám si jen tak oblohou
Líbám si jen tak oblohou,
prokousávám se vzpomínkami
a miluji je na papír.
Sním...
a nevím jestli sám nebo s Ním,
tak tě radši kreslím všude kam se podívám
- Okouzlující obrazy od špatného malíře.
Jen jeden polibek může mě vzkřísit,
jen jeden polibek může mě zabít,
tak prosím pohlaď mou duši svými ňadry
Přečteno 315x
Tipy 15
Poslední tipující: Bernadette, Noc17, Metcheque, Isquieasuus, labuť, E.T.Jane, CULIKATÁ, Radek.oslov.Šafárik, ECHO PARAZIT, ZILA78
Komentáře (1)
Komentujících (1)