Jen věta za větou....
Anotace: z modrou planetou.....
Z pohledu co skládám
proč,se slovem se hádám
nevěřím náhodám
znovu jen končím,
znovu začínám
v krajině se loučím
slza ve mě mlčí
bloudí a pak se točí
jsou rozervané oči
Co z modrou planetou
Jen věta za větou
Přečteno 235x
Tipy 11
Poslední tipující: PIPSQUEAK, labuť, CULIKATÁ, Satha, Květka Š., čas.běží
Komentáře (2)
Komentujících (2)