Smrt v křečích
Anotace: na téma mé řeči (trpím koktavostí)...
Smrt v křečích
Stále přichází a odchází
Pln útěků svých
Až moc daleko to zachází
Ticho hrobové
Hovorem burácí
Rány morové
Věty převrací
Smrt v křečích
Slov mých
Slov zajatých
V hrdle zamčených
Komentáře (1)
Komentujících (1)