Tělo
Anotace: proč jej skrývat?
Sbírka:
Symboly
Tělo
kus hmoty
bez duše by ničím nebylo
Chtělo
by lámat hroty
však smyslu pozbylo
Tělo
nahé v aktu
emoce rozvíří
Smělo
by býti v taktu?
Však je jako na talíři
Na talíři
pro divou zvěř
pro společnost
Nejsou to rytíři
jen bestie, věř
skrytí za falešnost
Strachovat se
pro kus nahé kůže?
Proč a nač?
Přečteno 288x
Tipy 1
Poslední tipující: Kamil Princ
Komentáře (0)