skléróza,..
Vsude kolem prázdné láhve,
pár opilců usíná,
její ruka po mě šáhne,
vytáhne mi šulina.
Hele holka brzdi trochu,
jak se vlastně jmenuješ?
Zklidni hormon tvrdej hochu.
Dělej to cos dělal včera,jestli si pamatuješ.
Přečteno 301x
Tipy 2
Poslední tipující: Fanosh, ECHO PARAZIT
Komentáře (1)
Komentujících (1)