Neznám
Neznám barvu jedinou
Neznám správný směr
Jak slepec s holí zlomenou
Bloudím tam a sem
Neznám odpověď jedinou
Neznám smysl otázek
Jak blbec s hlavou ztracenou
Civím na němý obrázek
Neznám pravdu jedinou
Neznám smysl lží
Jak blázen s vírou velikou
Bloudím v lese zdí
Komentáře (1)
Komentujících (1)