Anotace: Četla jsem knížku Očistné plameny, kde jsou příběhy mladých žen, které utrpení dohnalo k dobrovolné smrti upálením.
Knížka Očistné plameny je o muslimských ženách, které jsou často k sňatku donuceny a nemají na výběr, jsou ponížené, zoufalé a bez vyhlídek na lepší život, proto často volí smrt.A proč upálením?Krabička sirek a hořlavina je dostupná snadno v každé domácnosti...
19.07.2011 19:33:00 | BARBYE