..lhostejnost..
Anotace: koment k úžasné básni od labutě / takové filozofování, nic více - nic méně
Lhostejnost
myslím, má jeden klad
- dává tu možnost "uvědomění si"
*
že člověk pouhý host
co měl by uvnitř zrát
a že i příležitost podivné má rysy
*
jít cestou další, jinakou
když podrážka se ochodí
na jedné podlaze světnice bytí
*
a hrát si dále na "jako"
se v běhu času nehodí
Lhostejnost - to je příležitost k využití...
Přečteno 452x
Tipy 31
Poslední tipující: mkinka, jvacl, Špáďa, Dračičák, zenge, hloubavá, tato22, labuť, Mbonita, Kars, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)