.
tolik se snažíme
hýbat svými horami
že přehlížíme Mohamedy
po svém boku
a oni čekají modlíce se
za štěstí která my odkládáme
zatímco čas se splétá
v devítiocasou kočku
aby nám jednoho dne
zapráskal do vzpomínek
a nasadil španělské boty a palečnice
pro doznání si že jsme nevěřili
tomu co bylo nadosah
.
tak tohle ve svatosvatá pravda!
říkám, že každý žije pro jedno své moudro, kterým otevře oči jiným - tys ho právě vyslovila...
27.07.2011 09:04:00 | šuměnka
Zajímavá,plná výšek a pádu kdy rozum má kolečka na přistání v tomto času.
24.07.2011 09:33:00 | Danger
Fronta Mohamedů co k hoře kráčí, však jen poté co uráčit se jim a kamení z cesty mi umete by cesta příjemná byla ...
20.07.2011 23:24:00 | kasparoza
... překrásně řečeno ... životní moudro ... moc se mi líbí, jak tvoříš ...
18.07.2011 20:19:00 | Bambulka