Nikdo není dobrý, řekl Bůh
Tančím všude
kde mi to fantazie
dovoluje
na mostě mezi rájem
a peklem
s dlaněmi plnými krajního zoufalství..
zatížená lží
a hloupostí lidí
kteří mi nerozumí..
/Jsem/
pokroucená hrdostí
destruktivního zla
klopítající
v časoprostoru nenávisti
Končím v p
e
k
l
e
Přečteno 753x
Tipy 13
Poslední tipující: CoT, Loveless, jvacl, Jeněcovevzduchukrásného, Kubino 2, Anewue, Fanosh, ECHO PARAZIT
Komentáře (2)
Komentujících (2)