Stojící čas
Anotace: --- je to o poznani .. sebe sama .. treba nekdo bude vedet ..
Tisíckrát
po těch stejných cestách
a pak
ticho obklopí
celou tu setrvačnost
úlomků času
Ty
kdo jsi
Ty ve svých postojích a pózách
v šepotu svých myšlenek
v nekonečných možnostech přetvářky
utváříš realitu
každýho dne
tak smutně opakovatelnou
Jen tisíckrát
zopakuješ všechny cesty
radosti i smutku
a pak
zastavíš svoje kroky
v nepřítomnosti
všeho čím ses stal
Přečteno 379x
Tipy 16
Poslední tipující: Gabrielle, její alter ego, casla, Mbonita, labuť, CULIKATÁ, chicacheca, Agniezka, Donne
Komentáře (2)
Komentujících (2)