O barevnostech hledání
Rozplynula se rychle
Voda po tvařích teče
Uzavřený kruh..
svleče i nahotu
Rybízový sníh
v očích pravd
Ochutnáš jednou, dvakrát..
Chuť utéct i jít dál
Jako puzzle zapadnout do všeho
I zmizet za stromem
Nadešlo období
..bez iluzí
Zamlklým autorem..stát se
Pomíjivost oslovit
V dálce potkat se
..zase
Nekonečně hořící plameny
..i svíček
Postačí voda na malíček
do svítání..
Na polštáři prší zpěv
nocí jako ta včerejší
Tiše,
aby nevzbudily další den
Bez otázek vyjít ven
Nacházet kousky světů
Odcizených..
Bolestí propojených
..a někdo tomu říká "Láska"..
Přečteno 363x
Tipy 42
Poslední tipující: Hannazka, ECHO PARAZIT, NikitaNikaT., Krahujec, Emmelia, carodejka, casla, Madanik, jvacl, Květka Š., ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)