DNEŠNÍ RÁNO
Anotace: Děkujme za každé další ráno
Sbírka:
ŽÁRLIVOST
S rozbřeskem končí snění
zas je tu ráno, rozednění
Žijeme! Děkujme, ale komu?
Platí? Bůh žehnej tomu domu!
Nové naděje i nové činy
Každý den je o málo jiný
Ale skoro nic je neděje
S bohem, veškeré naděje!
Ať koupíš co koupíš, vše je
stále více bude, z Číny
Přečteno 327x
Tipy 5
Poslední tipující: La Ragazza con Bandiere Ceche, ilona, BARBYE
Komentáře (2)
Komentujících (2)