Věz ,že život je jak cesta zlatá
někdy dobrá ,někdy zrádná.
Někdy najdeš lásku snáze
jindy ji budeš tahat na provaze.
A když najdeš i ten strach
veliký jak ten mrak
stačí se s ním vypořádat
a už víš jak co vypadá.
a pak jednou přída smrt
za životem a láskou je velký škrt.