Anotace: Jak roky utíkají, každý se mění, i když to není na první pohled hned vidět a stejně tak jsem na tom i já..
krásná lvice s duší něžného jednorožce přeji ti požehnání do všeho myšlení a konání¦
28.07.2011 22:35:00 | Lady L
Ano, většinou se lidé mění, ale někteří zůstávájí v jistém stejní... v zlobě, zášti, lžích, v ubližování... ale neplatí to samozřejmě jenom o negativech, mám tolik přátel, kteří mají pozitiva, kteří je mají už tzv. od narození, jsou stále stejní, přátelštví, upřímní, laskaví, vstřícní... zdali změnila jsem se já? Nechť posoudí druzí... ale něco málo bych klidně mohla řéct já sama... ovšem. pšššttt... sem ne.
23.07.2011 15:15:00 | NikitaNikaT.