...hádková
Anotace: ...A tak se vracím na začátek...
A tak se vracím na začátek
k myšlence prvého dějství
od
posledního k prvnímu
točí se kolovrátek
zvrhle jak pohnutky zločince
schod
prvého k poslednímu
osudu nahlížet chceme
do karet jen krátce
zpod
gejzíru mikrobublin
vyprchávají do éteru
dusna bouřkové atmosféry
lidské duše
a námraza citu
znamením kontury
kreslí na oknech
naše karikatury...
Přečteno 322x
Tipy 25
Poslední tipující: Pablo Kral, la loba, šuměnka, blue, James Libustka, tato22, labuť, Donne, Petbab, Květka Š., ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)