Bourbon
Anotace: Jeden menší popis nedaleko žijících lidí na sociálním dně
Byl další pátek nic se nedělo
pokoj plný zvratek
a mě hrozně srát se zachělo
chytila sem průjem jako svině
a nechtěně vypustila to do kuchyně
a teď seru v obyváku
na hajzl, je to jak sto kiláků
nemám si čím utřít prdel
a udělím manželovi povel
usuš mi řiť, řikám ti
bo já večer nedám ti
on však gatě taky stáh
a už tam stál ten jeho pták
ty nebudeš mi říkati
co já budu dělati !
řve a močí všude kolem
jako k tomuhle dostal by povel
tak tam žijí ona a on
kálí všude po domě
až vás pozvou třeba na bourbon
vyhněte se té pohromě
jděte radši jinam pít
ať svědci těchle zvěrstev nemusíte být.
Přečteno 336x
Tipy 6
Poslední tipující: Kávový Poutník, Rezkaaa, ilona, Houda
Komentáře (2)
Komentujících (2)