Vesmír je..
Akciovky chcú mať na súhvezdiach
bilboardy
prečo nie? všade sú, žiaden strach
z prírody
nezmizne viacej hviezd, ako ich
pribudne
ak vesmír do čísel záporných
vychudne
celebrít úsmevy namiesto
svetielok
s nápismi zažiaria nad mestom
cez telo
kedysi hviezdičky sliepňali
z temnoty
na drobné ich porozmieňali
driemoty
to už viac neplatí, noci sa
nahradia
reklamným outdoorom, na odpis
zaradia
zbytočný inventár nemých hviezd
jalový
ich tanec rojčivý.. bude dnes
šabľový
Přečteno 338x
Tipy 11
Poslední tipující: patrikus, PIPSQUEAK, hatlapatla, ilona, Mbonita, hloubavá, Květka Š.
Komentáře (3)
Komentujících (3)