Anotace: rýmování
Bezmezně meze miluju
bezmezně si vypiju
čaje z mateřídoušky
plnými doušky
na zdaví připiju
21.07.2011 21:17:00 | Kars
Bezmezná pravda má
ústa široká..prý
i zabolí
Bezmezná krása láká
i tuláka po hvězdách
je jak tváří nach
Bezmezná poezie
neumírá
žije
jako ta tvá...je nádherná:-)
ST
19.07.2011 20:37:00 | Mbonita