Proč píšu?
Anotace: Důvod mého tvoření...
Ve stínu věčného naříkání
Začal jsem onehdy to své psaní
Tehdy ještě neměl jsem zdání
Kolik, že je s tím, no ehm, praní
Snil jsem o fanynkách, co bez reptání
mě budou milovat - pak hups hned na ní
Častěji to však někoho raní
Co hůř, pro mnohé jsem k nepoznání
A tak při svém věčném naříkání
pokračuji v tom ubohém psaní
Přečteno 301x
Tipy 2
Poslední tipující: E.T.Jane, Houda
Komentáře (1)
Komentujících (1)