FESTINA LENTE, O KRÁSE
Anotace: Mou prioritou, bohužel, není tvorba, ale dožít se zítřka.
Sbírka:
ŽÁRLIVOST
FESTINA LENTE
(spěchej pomalu!)
Už neumíme ani snít
na chvíli se zastavit
Spěcháme i bez cíle
Nespěchat, jak milé
Někdy to tak bývá,
že i čas nudou zívá
K radosti pak stačí,
třeba jen zpěv ptačí
O KRÁSE
Všechna krása
je balzám na duši
Mnozí to jistě ví
jiní snad ani netuší
Přečteno 352x
Tipy 13
Poslední tipující: ilona, CULIKATÁ, labuť, Donne, Květka Š., Kapka, Mbonita, Veru
Komentáře (1)
Komentujících (1)