Anotace: Že by da Vinciho chtění či jiná neznámá síla přes kocouří jasnozření záhadu teď objasnila?
má úsměv z taje hloupé vize
a ví, ač možná mozek dut
tajemný příběh jemné příze
a Leonardův mocný blud
to vše je její deviza
zdraví tě - Mona/E/Lisa :))
20.07.2011 18:40:00 | šuměnka
umění je sen
co má být..nepostižen...
a jen plout
jak loďka ..tam kamsi
do krajin světů bez hranic...
kde úsměv je záhadný
a dny neznají čas...
20.07.2011 14:49:00 | Mbonita