Alkoholová romance
Anotace: Někdy se fakt musíte napít, nebo si zapálit, nebo něco rozbít... třeba když Vám někdo oznámí, že nemyslí vážně něco, o čem jste si mysleli, že Vás drží při životě...
Pocit, že hoří
každičký můj nerv
a v hrudi
jen ledovec, oblaka
Čekám anděla,
co konejší slovy:
"Nesmutni,
dáme si panáka."
Přečteno 638x
Tipy 24
Poslední tipující: Manni3, Amonasr, Rezkaaa, Anýz, tato22, Emmelia, strašidýlko-střapatý, její alter ego, Mraveneček, ECHO PARAZIT, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)