Ona si tak chodí a směje se
a ani si snad neuvědomuje jak je u toho krásná.
No věřili by ste tomu?
Zoubky upíří samice v nejlepších letech
a úsměv patnáctky.
A ty líčka!
Jako dvě zralé broskvičky,
co právě spadly do trávy pokryté ranní rosou.
Udrželi by ste se nepolíbit ji?