Anotace: Taková vzpomínková básnička. Pro jistotu doplňuji: Netvařte se smutně, už je to dost let, co umřel. Měl hodně rád legraci, tak buďte také veselí!
Sbírka: Z mého života
Je to ten velký, naducaný obláček na západě trochu k jihu, kde není nouze o pivo a přidaj v pátek i něco lihu!
20.07.2011 23:11:00 | Zasr. romantik
Kde jsou ta místa
i kdyby ...tklivá
kde v potocích piva neubývá?
Chci držet místo,
aspoň v rohu
i když jsem patřil
k neznabohům
20.07.2011 23:08:00 | zenge
Řekl bych, že jestli tam napichuje na háček chcíplý žížaly, tak nadává jako kdysi! :o))
20.07.2011 22:54:00 | Zasr. romantik
taky se mi blíží výročí co mi táta odešel na nebeský ryby...doufám,že mu tam berou..
ST
20.07.2011 22:52:00 | Mbonita
Možná, že se shledáte, u pivo, kdo ví, jak to vlastně bude.Máš hezké vzpomínky na tátu, buď rád, jelikož to není zas až tak samozřejmé.Hezké.
20.07.2011 20:30:00 | Jeněcovevzduchukrásného