Má to tak být?
S tichém usedám na svou postel
shlubokýma myšlenkáma myslím na kostel.
V kostele je klid a prázdno
mám já tam vždy jasno ?
V sobě sam hledám víru
usedám si v klidu.
Poklékám si před bohem
jsem jen pojem.
Jsem vzduch,prázdno a nic víc.
V samotě přemýšlím o životě a tak
Umím jen naslouchát a pomáhat
Je to osud můj
Buh říka sám tu buď
Tak hledím na svět sám
a pomáham.....
Komentáře (0)