ale ty oči jsou tak hnědý
ale ty oči jsou tak hnědý
já přece ani neznám větší krásu než její
já já já
já opravdu nevím, co to se mnou je
být a být a být
já a moje myslící hlava, kde se asi toulá
nad kopci, v apeninách, v istanbulských mešitách, v polských lesích
všude
jen ne tady
kde je ta sviň
já a moje myslící hlava
Komentáře (0)