Ale žádná pomocná ruka, žádné údolí..:) Jen toužím, aby pro mě kradl růže z cizích zahrad, aby pro mě trhal jablka ze zapovězených stromů. Asi nějak zakódováno od pramáti Evy. :)
21.07.2011 10:05:00 | lacerta.agilis
Přiznej se, ty mu chceš podat pomocnou ruku a převést ho přes údolí plné nástrah! Jak tohle může dopadnout ...
ST!
21.07.2011 09:20:00 | Zasr. romantik