Vyznání lásky
Anotace: i tak se to dělá
požádám tě o ruku
asi s nožem na krku
aby si mi jí musela dát
a já byl zase rád
či s pistolí u hlavy
to sou moje uvahy
jak tě holka dostanu
k sobě večer do stanu
Přečteno 361x
Tipy 2
Poslední tipující: whiolet
Komentáře (2)
Komentujících (2)