Anotace: Při pohledu na utahaně spícího manžela, který má starosti (stejně jako já) co ještě sbalit a zařídit na dovču..
Niky díky. Já dost vše prožívám a tu cestu bohužel taky mooooc. Jsem z toho na prášky, aby neusnul.. To je jediné úskalí fajn každoroční dovči - ta cesta.
22.07.2011 07:12:00 | E.T.Jane
Hlavně pozor při cestě, stále nehody přibývají a přibývají... bolí mě z teho u srdce... Krásnou dovolenou plnou pohody a ničím nerušenou.
21.07.2011 17:09:00 | NikitaNikaT.