Nezdařený prototyp
Anotace: ..nesvázaná?
Sbírka:
Symboly
Jsem jen
prototyp nového tvora
bez duše
Jsem jen
prototyp,
který se nezdařil
No tak otevři oči!
Spatříš mne?
Nebo i ty mne přehlídneš?
Jsem jen
prototyp
bez duše
bez chutě
žít
No tak!
Otevři oči!
Vidíš mne?
Slyšíš mne?
Jsem jen prototyp
tvora nového století
bez emocí?
NE!
Přečteno 317x
Tipy 4
Poslední tipující: Kamil Princ, Petbab
Komentáře (1)
Komentujících (1)