Anotace: ... název inspirován jednou knihou, podle ní vysvětluje obsah básně... Popisuje toho mého tygra...
Danger: Jsem si toho celkem vědomá, ale hledám občas způsob jak to ventilovat, protože otevřeně o tom dokážu mluvit s málokým. Rýmy rýmy, hledám ten "správný" způsob, díky za výtku :-). Strach uzamčen a jen tak ho nepustím, aby promlouval ;-).
19.08.2011 22:28:00 | Berry
Forma jako jsi to popsala je pro člověka,který nevidí do ní dost neprůhledná.Možná někdy se mi rým zdá až na škodu,drhne,přitom poezie se nemusí rýmovat...
Oceńuji jak bojuješ se strachem možná fobii,zažít bouřku při ní zásah ti mění život je šrám na celý život.Bojuj a strach uzamkni na 7zámků.
24.07.2011 09:17:00 | Danger